Tuesday, May 06, 2008

ENTRE ELS MILLORS...DE MOMENT

L’any 2008 serà recordat durant molts anys a Sabadell si mes no a nivell d’escacs.
El campionat de Catalunya d’escacs a estat un veritable èxit per la nostre entitat SCC de Sabadell 5 equips dels 10 que presentàvem han pujat de categoria, entre tots ells el primer el que representa de manera mes important a l’entitat ho ha assolit amb 8,5 punts de 9 el mes increïble del cas ha estat que el Lleida també ha fet 8,5 de 9!!!!. Hem pujat de categoria pel desempat cal dir que estem molt contents, de totes maneres aprofito per fer dues reflexions:
1.- La Federació ha de fer alguna cosa (Esperem que a la propera assemblea ho faci) per que mai mes un equip es trobi com el Lleida si mes no ha de poder promocionà.
2.- El Reus, a la ultima ronda del campionat de Catalunya, va presentar un súper equip el millor que presentava en tota la temporada amb dos GM i un MI, tot i tenir tot el dret del mon a presentar-lo, sembla molt estrany, que buscava en presentar aquest equip?. Quin sentit te aquest dispendi quan ja no es juguen res?. Realment nomes buscaven guanyar aquest match o havia alguna cosa mes ?.
Es evident que al començament de temporada els favorits per pujar érem el Reus, el Lleida y Nosaltres, tots hem fets fitxatges ens hem preparat i estàvem molt il·lusionants. El Reus no ha obrat be els seus dirigents no han estat a l’alçada de l’entitat que representen, nomes hem resta dir allò de “Que arrieros somos y en el camino nos encontraremos”.

L’any que be, certament estarem entre els millors i esperem fer un paper digne, en principi com equip que acaba de pujar l’objectiu serà la permanència, encara que no se sap mai... de totes maneres nosaltres seguirem amb la nostre línea y seguiran jugant al menys 5 jugadors de Sabadell, pocs equips de divisió d’honor poden dir el mateix.
Tindrem molt de temps per parlar-ne y esperem fer alguna incorporació “mediatica” també es mes que probable que en perdem algun de “mediatic”.

En un altre ordre de coses comentar que tindrem un estiu molt mogut a la Societat Coral Colon, primer li tocarà el torn al billar i tindran el campionat d’Espanya de tres bandes, desprès els escacs primer tindrem el Obert Internacional “Ciutat de Sabadell” al mes de Juliol entre Barbera i Sitges i desprès el Campionat d’Espanya per equips divisió d’honor, com sempre molta feina i poques mans, res nou com a tots els clubs.

Salutacions a tots fins i tot a Reus....


Pere Reginaldo

0 Comments:

Post a Comment

<< Home